Foto Se redeschide Baza Sportivă Gheorgheni. Poţi intra pe terenurile de sport dacă îţi faci rezervare

După o aşteptare lungă, timp în care clujenii au venit cu rugăminţi, cereri şi petiţii, autorităţiile din Cluj-Napoca au decis în cele din urmă redeschiderea bazei Sportive Gheorgheni.

Clujenii au făcut sesizări peste sesizări la primărie şi pe unde au mai putut cu privire la deschiderea Bazei sportive Gheorgheni. Motivul? În Cluj-Napoca s-au deschis de multă vreme sălile de fitness, unde într-un spaţiu închis se făcea sport la greu fără mască cu zeci de oameni îngrămădiţi pe aparate, iar Baza Sportivă Gheorgheni a ţinut lacătul pe intrare, deşi de multişor nu se mai poartă mască în aer liber. 

Acum, cu ultima rundă de relaxare a măsurilor antiepidemice anunţate de Guvern la 1 iulie, primăria Cluj-Napoca nu mai are încotro şi deschide Baza Sportivă Gheorgheni. Mai mult, se laudă că municipiul Cluj-Napoca este un oraș care promovează constant sportul. Primarul Emil Boc ne face acum invitaţia la mișcare.

"Primăria redeschide terenurile de sport cu rezervare de la Baza sportivă Gheorgheni. Terenurile de sport cu rezervare vor fi deschise conform programului de vară: luni-vineri 9:00-22:00, iar în zilele de weekend sâmbătă-duminică 10:00-22:00. Rezervările se pot face online, pe platforma www.complexsportivgheorgheni.ro.

Pentru a respecta măsurile de siguranță pentru terenurile din exterior se va permite participarea unui număr de maximum 30 persoane, care nu locuiesc împreună, per activitate recreativă / sportivă.

Pentru interior (popice și tenis de masă) este permisă funcționarea până la capacitatea maximă a spațiului cu asigurarea unei suprafețe de minim 7 mp pentru fiecare persoană", a anunţat primarul Emil Boc.

Comenteaza