Se relaxează restricțiile la Dej. Liber la restaurante și cinema

Se relaxează restricțiile la Dej. Liber la restaurante și cinema

În municipiul Dej s-a dat drumul la activități în cadrul cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor. Nu și în baruri, cluburi și discoteci.

Rata incidenței cumulative Covid-19 la o mie de locuitori în Dej este sub 3,00 în ultimele 14 zile, astfel că de marți au intrat în vigoare noi măsuri, aplicabile pentru localitățile cu incidența între 1,5 și 3 cazuri, conform Dej 24.

Este permisă desfășurarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a concertelor, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor este permisă în interior, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și cu respectarea obligațiilor stabilite prin ordin comun al ministerelor sănătății și economiei.

Sălile de jocuri de noroc își pot desfășura activitatea cu o capacitate de 30% din cea maximă, respectând orarul de lucru cu publicul și restricțiile stabilite prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

În schimb, organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in sunt interzise, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar masca este în continuare obligatorie.

Comenteaza