Sediu nou pentru Asociația Zona Metropolitană Cluj

Sediu nou pentru Asociația Zona Metropolitană Cluj

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (ZMC) va primi de la primărie un spațiu nou în care să funcționeze.

Este vorba despre clădirea de pe str. Zrinyi nr. 7, ap. 2, care era dată până acum în folosință Direcției de asistență socială și medicală din primărie. Serviciul public nu mai folosește însă acest imobil, iar cei de la ZMC au cerut primăriei acordarea unui nou spațiu, pe motiv că actualul sediu nu mai este adecvat pentru a-și derula activitatea.

Mai exact, reprezentanții asociației au precizat în cererea adresată primăriei că au câștigat mai multe proiecte, iar spațiul actual este insuficient în aceste condiții pentru derularea activității lor. Asociația funcționa în imobilul din Piața Unirii nr. 2, apartamentele 3 și 4.

Ca urmare a acestei solicitări, Comisia mixtă pentru spații cu altă destinație a decis retragerea dreptului de folosință gratuită asupra imobilului din str. Zrinyi nr. 7, apartament 2, acordat Direcției de asistență socială și darea acestuia în folosință gratuită Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.

Asociația va elibera în schimb spațiile ocupate în Piața Unirii nr. 2. Noul sediu al asociației are 190 mp. Valoarea de inventar a imobilului este de 225.000 de lei. Proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 24 aprilie.

Comenteaza