Semaforizarea inteligentă din Floreşti, în probe din noiembrie

Semaforizarea inteligentă din Floreşti, în probe din noiembrie
Semafoarele inteligente care urmează să fie amplasate în Floreşti la intersecţia drumului european cu trei dintre cele mai importante străzi laterale din comună ar putea intra în faza de probe în noiembrie, conform primarului Horea Şulea.

"Semafoarele vor fi amplasate la intersecţia cu trei străzi, Plopilor, Poligonului - Someşului, care sunt situate pe părţi diferite, dar aproape pe acelaşi ax, respectiv Cetăţii. Am constat că aici se creează principalele ambuteiaje", a precizat pentru ZIUA de CLUJ primarul comunei Floreşti.

Conform edilului semafoarele respective vor contoriza frecevenţa maşinilor pe drumul principal dar şi pe arterele secundare, urmând să se racordeze cu aceasta.

Specialiştii care gestionează noile semafoare au început deja pregătirile pentru implementarea sistemului, iar potrivit lor în noiembrie ar putea fi efectuate primele probe, a precizat Hore Şulea.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza