Seplecan, pârât la prefect că solicita insistent o mașină de lux de la aeroport

Seplecan, pârât la prefect că solicita insistent o mașină de lux de la aeroport
Șeful CJ Cluj spune că nu a cerut mașina și a vrut doar să se aplice legea la aeroportul clujean.

Într-o adresă trimisă președintelui consiliului județean Cluj și prefectului județului, directorul aeroportului, David Ciceo, informează că nu poate pune la dispoziția CJ Cluj o mașină de lux, marca Touareg, la insistențele șefului forului județean, pentru că mașina trebuie folosită pentru asigurarea securității aeroportuare.

Potrivit directorului Ciceo, șeful CJ Cluj primise pentru folosință un alt autoturism, prin contract de comodat, la începutul lunii iulie, dar că ulterior a fost cerută o a doua mașină, mai nouă.

Ciceo afirmă în același document că după refuzul său de a preda mașina, președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan a invocat faptul că David Ciceo deține atât funcția de președinte al Consiliului de Administrație al aeroportului, cât și pe cea de director general, ceea ce ar fi contrar legii.

Directorul aeroportului clujean spune însă că deținerea celor două funcții este legală. Mai mult acesta consideră că solicitarea lui Mihai Seplecan este una abuzivă și reprezintă o presiune care afectează în mod negativ activitatea aeroportului.

În replică, președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan spune că nu a solicitat o nouă mașină și că el a primit spre folosință același autoturism pe care l-au folosit și alți președinți de consiliu județean înaintea sa.

Seplecan mai afirmă că a returnat aeroportului si mașina obținută la instalarea în funcție și îi cere directorului aeroportului să se adreseze instituțiilor abilitate dacă consideră că s-au făcut presiuni din partea sa. Șeful CJ Cluj consideră că a cerut doar aplicarea legii și că directorul aeroportului nu poate fi și președintele consiliului de Administrație al instituției.

Comenteaza