Serviciul Pașapoarte își deschide punct de lucru la Câmpia Turzii

Serviciul Pașapoarte își deschide punct de lucru la Câmpia Turzii

Serviciul Județean de Pașapoarte va avea din această lună un punct de lucru la Câmpia Turzii.

Prefectul Mircea Abrudean a precizat, la ZIUA LIVE, că măsura face parte din planul de decongestionare a serviciului din Cluj-Napoca, unde în perioadele de vârf sunt și câte 500 de persoane zilnic care vin să își facă sau schimbe pașaportul.

”Am decis deschiderea unui punct de lucru în Câmpia Turzii, care va fi deschis de miercuri, 4 martie, ca să evităm congestionarea la Cluj-Napoca. Va deservi toată zona aferentă municipiului Câmpia Turzii, pentru că la Turda funcționează deja un asemenea punct. Mai vrem să deschidem la Dej și la Huedin, și acum așteptăm aprobările”, a spus prefectul.

S-a găsit o soluție și în ceea ce privește plata taxei pentru eliberarea pașaportului. ”Legat de acest serviciu, mai exista și o anomalie legată de plata taxei pentru pașaport, care nu se mai realiza la sediu, pentru că trezoreria a închis ghișeul care îl avea acolo.

Am găsit o soluție și aici. Începând cu perioada mai aglomerată se va reînființa acel ghișeu pentru încasarea taxelor la fața locului”, a explicat prefectul Clujului. Acesta a adăugat că programările online de la acest serviciu merg foarte bine, însă dacă spațiul va permite va mai fi înființat un ghișeu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...