Skatepark Rozelor se apropie de finalizare. Lucrările sunt în grafic și se vor termina până în august

Skatepark Rozelor se apropie de finalizare. Lucrările sunt în grafic și se vor termina până în 24 august 2021, termenul contractual.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Skatepark Rozelor se extinde la standarde europene. Lucrările actuale vizează creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1050 de mp la 2157 mp. Cei ce practică sporturi urbane precum skateboardingul sau bikingul vor avea astfel la dispoziție facilități net superioare și elemente mult mai variate pentru a-și pune la încercare aptitudinile.

Skatepark Rozelor poate așadar să devină un reper important pe harta evenimentelor și competițiilor internaționale de profil. De asemenea, zona de agrement oferă clujenilor pasionați de aceste sporturi un loc ideal pentru petrecerea timpului liber și antrenament.

Reabilitarea ariei existente a parcului este de asemenea cuprinsă în proiect: facilități moderne - zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate. Proiectul de extindere pentru Skatepark Rozelor a fost votat în cadrul procesului de bugetare participativă 2018.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza