"Soporului arată ca și în Ucraina". Primăria Cluj-Napoca arată cu degetul spre regii

"Soporului arată ca și în Ucraina".  Primăria Cluj-Napoca arată cu degetul spre regii

”Strada Soporului arată ca și în Ucraina. Mai lipsesc soldații și credem că suntem pe front! Ce faceți?”, l-a întrebat moderatorul unei emisiuni radio pe viceprimarul Clujului Dan Tarcea.

"Am spus de mai multe ori că pe strada Soporului trebuie să fie făcute lucrări, lucrări de întreținere facem în fiecare an, din păcate aceste lucrări de întreținere nu țin. Este un trafic intens, destul de intens. Infrastructura străzii nu permite să facem o întreținere așa cum ar trebui și ne consumă foarte, foarte mulți bani. Dar este propusă spre modernizare. Această stradă este cuprinsă într-un proiect mai mare, inclusiv cu centura metropolitană.

Compania de Apă trebuie să intervină pe stradă pentru că nu există rețea de canalizare. Rețeaua de apă nu mai duce și trebuie redimensionată. Am avut discuții cu cei de la Compania de Apă pentru a începe lucrările și ulterior să putem asfalta pe noua structură a străzii. Această stradă este prinsă pe centura metropolitană. Pentru o modernizare la o stradă cu o ampriză așa de mare discutăm de câteva milioane de euro, dar trebuie să fie răbdare acolo în zonă pentru că nu o vom putea face până când nu ne sincronizăm și cu regiile. Compania de Apă investește tot un milion de euro în conducta de apă și de canalizare. Inclusiv cei de la gaz fac investiții în zonă. Ne sincronizăm și  modernizăm cum trebuie strada. Între timp vom interveni cu piatră spartă", a fost răspunsul reprezentantului administrației locale. 

Comenteaza