Șoseaua care duce spre zona turistică Răchiţele –Ic Ponor, în reparații

Șoseaua care duce spre zona turistică Răchiţele –Ic Ponor, în reparații

Șoseaua din localitatea Bologa, care asigură legătura cu drumul care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, a intrat în reparații.

Lucrările de reparații vizează aproximativ 9 kilometri din drumul județean 103H Bologa – Săcuieu. Acestea se vor desfășura de la kilometrul 3+320 până la kilometrul 12+250 și constau, în principal, în plombarea căii de rulare. De asemenea, vor fi montați parapeți metalici în zonele unde situația o impune. La această oră se execută lucrări de frezare a carosabilului deteriorat, potrivit Consiliului Județean Cluj.

Drumul judeţean 103H Bologa – Săcuieu este important pentru că asigură o legătură rapidă şi utilă între DN1, prin localitatea Bologa, şi drumul judeţean 108C, care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor.

Practic, șoferii pot ajunge mai repede decât în cazul în care folosesc DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţean 108C, pe direcţia Călata – Mărgău – Scrind.

Comenteaza