Foto Spații noi de joacă inaugurate în Florești! Sunt dotate cu leagăne, tobogane, bănci, dar și camere de supraveghere

Spații noi de joacă inaugurate în Florești! Sunt dotate cu leagăne, tobogane, bănci, dar și camere de supraveghere
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu
Spații noi de joacă inaugurate în Florești! Sunt dotate cu leagăne, tobogane, băncuțe sau camere de supraveghere
Spații noi de joacă inaugurate în Florești! Sunt dotate cu leagăne, tobogane, băncuțe sau camere de supraveghere
Spații noi de joacă inaugurate în Florești! Sunt dotate cu leagăne, tobogane, băncuțe sau camere de supraveghere

Cele două parcuri de joacă inaugurate recent sunt situate: unul pe strada Porii, iar celălalt în zona Cetatea Fetei.

Potrivit primarului din Florești, Bogdan Pivariu, parcul de pe strada Porii este reamenajat, are o suprafață de 426 mp, este dotat cu un ansamblu de joacă pentru copiii între 2-12 ani, cățărătoare pentru copiii între 3-12 ani, hintă dublă, groapă cu nisip, pavaj de cauciuc, pentru siguranța celor mici, dar și 10 bănci de parc, pentru ca însoțitorii micuților să îi poată supraveghea.

Spațiul de joacă din zona Cetatea Fetei are o suprafață de aproximativ 2000 mp, este dotat cu 8 echipamente de joacă interactive, printre care, balansoare simple și pe arcuri, leagăne și tobogane, băncuțe de pe care părinții își pot supraveghea copilașii, coșuri selective de gunoi, pentru a responsabiliza atât copiii, cât și adulții care îi însoțesc. Iar, pentru siguranța celor mici, parcul este pavat cu pavele de cauciuc.

Știți că Floreștiul este cea mai tânără și educată comună din România și este o comunitate cu familii tinere și, implicit, mulți copii care au nevoie de locuri de joacă. Și eu sunt părinte, ca și voi, și știu cât de important este ca micuții noștri să beneficieze de aceste parcuri de joacă în aer liber.

Cred cu tărie în astfel de proiecte, fie ele de reamenajare sau construire, sunt esențiale pentru dezvoltarea durabilă și continuă a unei comunități moderne. Așadar, dragi părinți, vă invit să vă bucurați alături de copilașii voștri de aceste două parcuri recent inaugurate!”, a transmis Pivariu.

Ambele parcuri beneficiază de camere de supraveghere pentru ca toți copiii, dar și adulții să se simtă în siguranță.

Comenteaza