Spitalul privat de pe Moților, în consultare publică. Parcarea va putea fi folosită public

Spitalul privat de pe Moților, în consultare publică. Parcarea va putea fi folosită public

Un spital privat este propus pentru Calea Moților. Proiectul se află în dezbatere publică și urmează să intre în Consiliu local spre aprobare. 

Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică privind Planul urbanistic Zonal – instituire subzonă de instituții și servicii de interes public ( construire clinică medicală), Calea Moților nr. 23. 

Proiectul are ca beneficiar firma Entusia SRL și a fost întocmit de arhitecții de la Trans Form. Terenul pe care se propune acest proiect este o parcelă de numai 606 metri pătrați. Imobilil va avea un regim de înălțime 3S (subsol) + P (parter) + 4 E (etaje) + Eth (etaj tehnic). Parcările vor putea fi folosit public, contra cost. Inițial, proiectul prevedea și un heliport, dar acest element a fost eliminat de Comisia zonală de monumente istorice. 

Spitalul de 12 milioane de euro va avea profil chirugical – chirurgie abdominală, toracică, vasculară și transplant.

Etapa consultării publice are loc în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie 2023. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de e-mail: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Comenteaza