Stația de autobuz pe B-dul 21 Decembrie rămâne lângă Sora, în fața liceului Brassai Samuel

Stația de autobuz pe B-dul 21 Decembrie rămâne lângă Sora, în fața liceului  Brassai Samuel

Stația de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 se mută mai sus cu câțiva metri, chiar lângă intrarea în centrul comercial Sora, dar comunitatea liceului Brassai Samuel nu este de acord. 

"Amplasarea stației de autobuz pune în pericol siguranța elevilor și periclitează procesul de învățare a elevilor. Este zona centrală, trafic mare de pietoni, câte 6 linii care opresc la 5 minute distanță", se plâng reprezentanții liceului. 

Municipalitatea spune că, deși inițial erau prevăzute 3 copertine, acum va rămâne 1 singură, care va adăposti și sistemul de ticketing. Copertina va fi astfel de 2.6 metri față de clădirea liceului. "Nu putem pune stația la 180 metri, lângă coferărie, așa cum ați propuse. Oriunde am pune stația, cineva este nemulțumit. Aceasta este varianta cea mai bună din toate cele rele".

Stația era până acum lângă Liceul Unitarian, în fața statuii lui David Ferenc, și s-a decis să fie mutată pentru a nu obtura scuarul cu acest monument. O dată cu modernizarea Bulevardului 21 Decembrie 1989 s-a decis mutarea stației câțiva metri mai sus, spre Sora, în dreptul aleii de lângă Biserica Unitariană. 

Comenteaza