Strada Cetății din Florești, gata până la începutul școlii

Strada Cetății din Florești, gata până la începutul școlii

Deși Primăria Florești și-a dorit finalizarea lucrărilor de modernizare a magistralei de gaz de pe str. Cetății din Florești până la finalul verii, din pricina complexității șantierului, executantul a solicitat prelungirea autorizației cu o săptămână, respectiv până în data de 07.09.2023. Până la această dată circulația din zonă este restricționată, inclusiv transportul public (linia M21) a cărui traseu este deviat.

''Lucrarea nu o executăm noi, ci cei de la gaz. Ei s-au mișcat foarte greoi, noi am reacționat, lucrurile s-au schimbat, graficul de lucrări va fi depășit cu câteva zile. Lucrările nu se pot face sub trafic din pricina pericolelor. Până săptămâna viitoare, până la începutul școlii, sperăm să fie asfaltată sau măcar circulabila'', a declarat edilul Florestiului, Bogdan Pivariu, la ZIUA LIVE.

Pe șantierul de pe strada Cetății, compania de gaz (Delgaz) lucrează cu SCHNELL LEITUNG
PLOIESTI pentru pozarea în subteran a conductelor de gaz. Este o lucrare care a început anul trecut, pe tronsoane, deja executându-se o parte din contrat în zona Parcului Poligon și a străzii Cetății 1. Urmează acest tronson amintit de primarul din Florești să fie terminat la începutul toamnei, după care mai urmează lucrări în zona arterei I. Olteanu.
 

Etichete
Comenteaza