Strada Oaşului va fi modernizată în 2012, însă nu se ştie de unde vor veni banii VIDEO

Strada Oaşului va fi modernizată în 2012, însă nu se ştie de unde vor veni banii VIDEO
Dacă MDRT nu va finanţa repararea străzii Oaşului, Primăria se va implica în modernizarea acestei artere.

Primăria municipiului Cluj-Napoca se aşteaptă ca Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului să continue procedura de finanţare a modernizării unor drumuri de interes local, printre care se numără patru artere importante: strada Oaşului, Borhanci, Sfântu Ion şi Făget.

Primarul interimar Radu Moisin a afirmat că în cazul în care ministerul nu va reuşi să atribuie contractele de modernizare ale acestor drumuri (procedură aflată la a trea licitaţie), ar urma ca municipalitatea să asigure finanţare cel puţin pentru strada Oaşului.

"Strada este prioritate zero, pentru că arată foarte, foarte rău şi, la capitolul de reabilitare a drumurilor, vom avea inclusă o sumă care va viza şi reabilitarea străzii Oaşului. Pentru celelalte drumuri să sperăm că ministrul va reuşi să ne susţină, deoarece cheltuielile sunt extrem de mari şi nu ne permitem acest lucru", a explicat Moisin.

Studiul de fezabilitate întocmit de Primărie arată că lucrările ar urma să coste 21 milioane de lei, "e o lucrare foarte scumpă, dar trebuie neapărat făcută în acest an, pentru că oamenii de acolo nu mai rezistă", spune primarul.

Comenteaza