Stradă proastă spre Tetarom II. E ocolită şi de maşina Google Maps

Stradă proastă spre Tetarom II. E ocolită şi de maşina Google Maps
Asfalt cu gropi, stradă fără trotuare şi canalizare deficitară, asta găsesc clujenii pe strada Căpitan Grigore Ignat din cartierul Someşeni; sesizările la Primărie curg de şase ani, fără nicio reacţie, deşi în zonă a fost construit între timp parcul industrial Tetarom II, care găzduieşte fabrica Emerson, unde lucrează 2.000 de persoane.

 

Indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru repararea străzii au fost aprobate în Consiliul Local într-o şedinţă din septembrie 2011, prin HCL 323/06.09.2011.

„ Modernizare Str. Cpt. Grigore Ignat : „Astfel, se impun lucrări în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie auto şi pietonală cu privire la confortul, siguranţa şi funcţionalitatea acestora. Lucrările vor cuprinde partea carosabilă, zona trotuarelor şi montarea gurilor de scurgere a apelor pluviale, cu protejarea spaţiului verde. Valorea totală a investiţiei pentru această stradă este de 2.136.000 de lei fără TVA, iar termenul de realizare a lucrărilor este de cel mult 6 luni. Lucrările de modernizare a celor două străzi vor fi executate de către asocierea SC Diferit SRL şi SC Kiat Group Construct SRL", scria în HCL (descarcă ataşat textul integral)

Situaţia a fost reclamată azi de PSD Cluj, care îi cere primarului Emil Boc să precizeze public când va fi asfaltată strada.

Menţionăm, pe tronsonul reclamat de PSD drumul e atât de prost, încât a fost ocolit şi de maşina Google Maps, care a preferat să cartografieze zona pe bucata de stradă asfaltată dinspre bulevardul Muncii şi respectiv pe bucata de stradă asfaltată din Someşeni, lăsând necartografiată porţiunea de sute de metri fără asfalt.

Comenteaza