Străzi din Mănăştur şi Gheorgheni, reabilitate din bugetul local

Străzi din Mănăştur şi Gheorgheni, reabilitate din bugetul local
O stradă din Mănăştur şi una din Gheorgheni vor fi modernizate cu bani de la bugetul local.

Proiectele de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Aleea Peana din Mănăştur şi strada Bistriţei din Gheorgheni se vor afla joi, 19 iunie, pe masa consilierilor locali. Lucrările de modernizare vor cuprinde partea carosabilă, trotuarele şi scurgerile de apă.

În cazul Aleii Peana, lucrările vor dura 6 luni, iar investiţia se ridică la 3.723,071 mii RON, fără TVA, în timp ce reabilitarea străzii Bistriţei va dura 3 luni şi va costa 2.393, 691 mii RON.

De altfel, locuitorii de pe Bistriţei se plâng că strada este intens circulată şi spartă regulat pentru introducerea sau schimbarea unor conducte şi ţevi pentru utilităţi.

"Vreau să vă întreb dacă strada Bistriţei este inclusă în vreun program de modernizare. Este o stradă destul de intens circulată şi arată într-un fel în care nu face cinste unui oraş european. Strada a fost în repetate rânduri sapată pentru diverse reparaţii la canalizare, gaz etc. În fiecare an am tot sperat că se va face ceva în acest sens dar....degeaba. Mulţumesc anticipat", scria un clujean în 14 iunie pe domnuleprimar.ro.

Comenteaza