Studenți olandezi, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Studenți olandezi, în vizită la Primăria Cluj-Napoca
| Foto: Facebook Emil Boc

15 studenți și doi profesori de la Universitatea de Științe Aplicate din Zwolle, Olanda se află în această săptămână la Cluj-Napoca într-o vizită de studiu la Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Primarul Emil Boc i-a primit, miercuri, în Sala de Sticlă, unde au vorbit despre valorile Uniunii Europene.

„A fost o plăcere să-i primesc în Sala de Sticlă a primăriei și să avem o discuție deschisă despre Uniunea Europeană, valorile democratice și cele europene, drepturi și libertăți.

Le-am transmis tinerilor că trebuie să lupte zilnic pentru libertatea și pacea din Uniunea Europeană de care se bucură în prezent și să fie conștienți că lucrurile nu au fost mereu așa. De asemenea, le-am transmis că libertatea de mișcare și de a studia unde vor, programul Eramsus+, sunt lucruri pe care acum câteva generații le puteam doar visa.

Studenții au fost foarte curioși de modul prin care am reușit să dezvoltăm Clujul prin fonduri europene, iar discuția a continuat înspre proiectele noastre locale, relația de colaborare cu universitățile clujene și modul în care tinerii se implică în viața comunității”, a spus Emil Boc,

Comenteaza