Studenții pot cere un loc de parcare în parking Hașdeu. VEZI ce acte sunt necesare

Studenții pot cere un loc de parcare în parking Hașdeu. VEZI ce acte sunt necesare

Studenții cazați în căminele studențești din Hasdeu pot solicita un loc de parcare în noul parking din zonă, până în data de 27 octombrie 2021.

„Dragi colegi, studenții cazați în căminele studențești aflate în interiorul limitei geografice sau care au reședința situată în respectivul perimetru (shorturl.at/fxBU2) pot solicita loc de parcare în parkingul Hașdeu în termen de 30 de zile de la începerea anului universitar.

Locurile disponibile studenților Universității Babeș-Bolyai vor fi atribuite pe bază de abonament anual, beneficiind de 10% reducere din valoarea standard (115 lei). Cererea se depune la registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca sau online, având anexate următoarele:

- contract de închiriere pentru căminele studențești;
- cartea de identitate/buletinul;
- certificat de înmatriculare în calitate de proprietar sau utilizator;
- carnet de student vizat sau adeverință care să ateste calitatea de student.

Locurile de parcare din proximitatea căminelor studențești nu vor mai fi disponibile, parcarea fiind posibilă doar în incinta parkingului Hașdeu”, potrivit Consiliului Studenților UBB.

Parkingul Hașdeu se află pe strada Păstorului Nr. 67-69 şi are un total de locuri de parcare de 320, dintre care 318 sunt destinate autoturismelor, iar 2 sunt destinate motocicletelor și mopedelor. Din numărul total de locuri de parking , 238 de locuri vor fi destinate studenților de la Universitatea Babeș-Bolyai(UBB), iar abonamentele lor vor fi reduse cu 10% din valoarea unui abonament standard din parking destinat riveranilor. 

Comenteaza