Supercom începe distribuirea noilor tomberoane în Apahida. Ce trebuie să facă cetățenii

Supercom începe distribuirea noilor tomberoane în Apahida. Ce trebuie să facă cetățenii
| Foto: someseanul.ro

Primăria din Apahida anunță că societatea Supercom va începe predarea tomberoanelor pentru deșeul menajer către locuitorii din comună. Predarea se va derula în perioada 10-12 martie 2023.

Potrivit reprezentanților primăriei Apahida, cetățenii vor trebui să semneze confirmarea de primire a recipientelor.

Supercom, operatorul de salubritate din comuna Apahida, va începe predarea tomberoanelor pentru deșeul menajer către locuitorii din comună.

Predarea va începe în satul Apahida și se va derula în perioada 10-12 martie 2023, între orele 08.00 – 18.00. Cetățenii vor trebui să semneze confirmarea de primire a recipientelor.

Vă rugăm să cooperați cu angajații companiei și cu Poliția locală pentru ca această acțiune să se desfășoare în cele mai bune condiții. Vor fi situații unde va fi nevoie să mergeți până la capătul străzii pentru a le ridica, mai ales în zonele cu străzi mai înguste.

Vom anunța programul pe celelalte sate atunci când îl vom primi”, au transmis aceștia.

Amintim, firma Supercom a câștigat salubrizarea menajeră în tot județul Cluj - pe toate cele trei loturi – Cluj-Napoca/Huedin, Gherla/Dej și Turda/Câmpia Turzii, fiecare cu comunele din jur, dar și operarea CMID – centrul de management integrat al deșeurilor. Licitația a fost organizată de Asociația de dezvoltare intercomunitară ECO Metropolitan, din care face parte Consiliul Județean Cluj și primăriile.

Comenteaza