Sute de cereri pentru ajutoarele de încălzire în Cluj-Napoca VIDEO

Sute de cereri pentru ajutoarele de încălzire în Cluj-Napoca VIDEO
Peste 600 de clujeni şi-au depus dosare pentru ajutoarele de încâlzire în prima săptămână de când a început preluarea actelor. Pot beneficia de ajutoare cei care au venituri de până la 768 de lei pe membru de familie, dar şi persoanele singure cu un venit maxim de aproximativ 1.000 de lei.

Cererile pentru ajutoare se preiau zilnic între orele 12 şi 14 atât la sediul central al primăriei cât şi la primăriile de cartier sau la sediul Regiei Autonome de Termoficare.

"Clujenii sunt conştiincioşi, până în prezent 600 dintre ei au venit să îşi depună dosarele pentru ajutoarele de încălzire. Trebuie să depună împreună cu cererea actul de identitate, actele de venit, adeverinţă de la administratorul de bloc dacă este cazul", spune şeful biroului mass-media al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perşa.

"Am lucrat la nunţi unde 40 de ore avem salar de 170 de lei pe lună dar acuma vine postul mare. Nu mai avem de lucru şi nu am nici un venit", spune un clujean.

Anul trecut, peste 8.000 de clujeni au beneficiat de acest ajutoare de încălzire, care variază între 16 şi 262 de lei pe lună , în funcţie de veniturile solicitanţilor.

Vezi ce spun aceştia, în materialul video:

Reporter: Claudia Romitan
Imagine: Alex Dascălu

Etichete
Comenteaza