Tarcea, despre Bulevardul 21 Decembrie: "Lucrările, în proporție mare, sunt executate bine. Mai sunt detalii care necesită remedieri"

Tarcea, despre Bulevardul 21 Decembrie: "Lucrările, în proporție mare, sunt executate bine. Mai sunt detalii care necesită remedieri"

Bulevardul 21 Decembrie 1989 a intrat în faza de recepție, dar clujenii nu sunt prea mulțumiți de calitatea lucrărilor. 

„Lucrările au fost finalizate în data de 30 aprilie, conform contractului. Nu este făcută recepția, deoarece procedura este una lungă. Colegii mei au început recepția. În prima etapă merg să vizualizeze pe teren ce nu este în regulă, transmit lista constructorului pentru a le remedia, urmând ca la final comisia de recepție să verifice toate elementele din zonă. Aș vrea să spun că lucrările, în proporție mare sunt executate bine, corect, dar mai sunt detalii la care trebuie să se lucreze, detalii care, evident, contează și care vor fi remediate pentru ca lucrările să fie de bună calitate”, a declarat Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, la ZIUA LIVE. 

Despre problemele sesizate de către clujeni, Tarcea a spus: „S-au sesizat denivelări, dalele nu sunt la același nivel, o cișmea se mișcă, doi arbori sau mai mulți nu corespund caietului de sarcini. Toată această chestiune este în proceduri care durează. Discutăm de o lucrare de peste 1,5 km de la un capăt la celălalt. De aceea, colegii mei sunt în fiecare zi pe teren și marchează fiecare zonă pentru a putea fi corectată”. 

Lucrările au costat 42,2 milioane de lei fără TVA, fonduri europene și au fost executate de Diferit. 

Comenteaza