Tarcea, despre sensul giratoriu de pe Frunzișului: "Aș vrea să știu și eu când va fi gata, nu mai cred în termenele avansate de investitor"

Tarcea, despre sensul giratoriu de pe Frunzișului: "Aș vrea să știu și eu când va fi gata, nu mai cred în termenele avansate de investitor"

Sensul giratoriu de pe Frunzișului le întinde nervii la maxim șoferilor clujeni, dar municipalitatea nu poate face nimic fiind vorba despre o investiție privată.

“Această lucrare este privată, constructorul a avansat de-a lungul timpului mai multe termene, pe care nu le-a respectat. Aș vrea să știu și eu când va fi gata, nu mai cred în termenele avansate de investitor. 

Noi nu avem pârghii să presăm investitorul decât prin amânarea recepția apartamentelor. Știu că sunt afectați oamenii care și-au cumpărat apartamentele acolo, dar ei pot să meargă mai departe în instanță și să pună presiune pe dezvoltator.

Cred că iunie este ultimul termen, nu mai știu, că au zis că vor termina în octombrie, finalul lui decembrie, apoi au dat un termen de 45 de zile, apoi martie. De povești suntem sătui”, a declarat viceprumarul Dan Tarcea, la un post de radio local. 

Sensul giratoriu se mută în afara carosabilului actual; strada se va lărgi, pentru că în curbă sunt acum doar două benzi de circulație, iar după realizarea sensului giratoriu vor fi patru. Va fi amenajat și un pasaj pietonal subteran, care va face conexiunea între zonele din interiorul, respectiv exteriorul curbei, evitându-se astfel posibilele accidente la traversarea străzii. Este construit de Studium Green, firma care a ridicat ansamblul Wings. Costă 2 milioane de euro.

Comenteaza