Telefonul fără fir. ”La Izvorul Crișului” - ”Unde, în Florești?” :)

Telefonul fără fir. ”La Izvorul Crișului” - ”Unde, în Florești?” :)

Primarul Floreștiului a dat o veste pe care șoferii au găsit-o de-a dreptul apocaliptică. A fost însă o eroare de emisie-recepție.

 

DRDP Cluj pornește, în 15 septembrie, un banal proiect de reabilitare a DN1. Numai că acesta, așa banal cum e, a stârnit valuri. La Florești, mesajul a ajuns distorsionat.


Horia Şulea, primarul Floreştiului, a postat pe Facebook un mesaj în care anunţă faptul că strada Avram Iancu, cea mai aglomerată arteră din România, va intra în reparaţii tocmai când copiii încep școala, iar traficul este mai intens. "Tocmai ce am aflat o veste bună, pe care o așteptam de mult timp și pentru care am insistat mult.  Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Florești, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea căii de comunicație. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va începe după 15 septembrie, când formalitățile de achiziții publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt și marcaje plus, mai mult că sigur, refacere rigole. Da, poate că nu e tocmai cea mai bună perioadă, da, va fi un strop de deranj, însă reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din țară, de altfel) nu se poate executa fără un deranj. Sunt însă absolut convins că noi, administrația locală, alături de Poliția Locală, DRDP și mai ales Poliția Națională, vom găsi soluții care să limiteze cât mai mult posibil deranjul", a scris Horia Şulea. Este ușor de imaginat reacția floreștenilor, care abia se descurcau în trafic și până în prezent.

Directorul DRDP Cluj, Radu Băruță, a reacționat. Acesta a explicat pentru ZIUA de CLUJ că, da, se fac lucrări, dar, nu, nu în Florești. Proiectul prevede reabilitarea câtorva kilometri de șosea între Șaula și Izvorul Crișului, adică la zeci de kilometri mai la vest. Așa încât șoferii din Florești pot sta deocamdată liniștiți: pot duce copiii la școală în aceleași condiții de trafic de până acum.

Comenteaza