Telekom a câștigat contractul pentru senzorii din asfalt care numără parcările libere din Cluj

Telekom a câștigat contractul pentru senzorii din asfalt care numără parcările libere din Cluj

Licitația lansată de Primăria Cluj-Napoca la finalul lunii februarie pentru achiziția unui sistem de identificare a locurilor libere de parcare din zona 1 a municipiului a fost câștigată de compania Telekom.

Contractul a fost evaluat la 1 milion de lei, iar oferta câștigătoare a celor de la Telekom România Communications - cu subcontractantul clujean Life Is Hard - este de 956.026 lei. Contractul prevede achiziționarea a 1.258 senzori de parcare pentru zona I din municipiu, nouă stații de interconectare echipamente, o aplicație server pentru gestionare-afișare și o aplicație mobilă pentru gestionare-afișare.

În oraș este funcțională deja de peste doi ani o aplicaţie de telefon mobil pentru parking-urile publice cu barieră, ce arată în timp real locurile libere de parcare, dar prin noua investiție vor putea fi monitorizate toate locurile de parcare din zonaI, adică zona centrală a Clujului.

E vorba despre 1.258 de locuri de parcare de pe 31 de străzi: Argeș, Fortăreței, Piața Ștefan cel Mare, Piața A. Iancu, Clinicilor, Învățătorului, V. Babeș, Sindicatelor, Cotită, Tipografiei, Gaal Gabor, E. Zola, David Ferenc, S. Brassai, V. Alecsandri, Paul Chinezu, C. Daicoviciu, V. Fulicea, Universității, H. Oberth, Șt. O. Iosif, S. Micu, O. Petrovici, M. Kogălniceanu, I. Maniu, I. C. Brătianu, Eroilor, E. Isac, E. de Martonne, J. Bolyai și Baba Novac.

Comenteaza