Tişe despre gazonul Cluj Arena: Am încredere că nu va strica imaginea stadionului

Tişe despre gazonul Cluj Arena: Am încredere că nu va strica imaginea stadionului
Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a vorbit astăzi despre gazonul de pe Cluj Arena.

Alin Tişe a declarat că nu ştie şi că nu crede că gazonul de pe Cluj Arena este adus din aceeaşi sursă ca iarba de pe Naţional Arena. "Nu cred că Eco Garden a adus acelaşi tip ce gazon cum este cel de pe Naţional Arena. Oricum, problema acolo nu a fost gazonul, ci timpul de prindere a acestuia. La Cluj, stratul de iarbă a fost aşternut de trei luni şi a avut timpul necesar să se prindă. În plus, am decis că înaintea meciului amical dintre Universitatea şi Kuban să joace pe teren echipe de copii şi juniori. Dacă sunt probleme, sigur ele se vor remedia până la prima partidă oficială programată pe stadion, cea dintre Universitatea şi FC Braşov. Am încredere că gazonul nu va strica imaginea stadionului", a afirmat Tişe.

Şeful judeţului a mai spus că lucrările lor vi gata la timp. "Mai trebuie turnată pista de atletism, mai trebuie puse cam 1.000 de scaune şi terminată zona pietonală din jurul arenei. Până la sfârşitul lunii, totul se va încheia", a subliniat Tişe.

Problema gazonului a fost pusă după ce, pe celălalt stadion nou al ţării, Naţional Arena, iarba nu s-a prins, iar partida dintre România şi Franţa s-a disputat în condiţii extrem de dificile.

Comenteaza