Tișe, după ce directorul Muzeului de Artă şi-a trecut soţia pe lista de angajaţi ai CJ pentru vaccinare: „Dacă el este responsabil, îi aștept demisia”

Tișe, după ce directorul Muzeului de Artă şi-a trecut soţia pe lista de angajaţi ai CJ pentru vaccinare: „Dacă el este responsabil, îi aștept demisia”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele consiliului județean Cluj, Alin Tișe a reacționat după ce directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean care urmează să fie vaccinați anti-COVID.

Potrivit gândul.ro, Lucian Năstasă Kovacs, directorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, și-a trecut soția pe lista angajaților Consiliului Județean (CJ) care urmează să fie vaccinați anti-COVID, deși aceasta nu are nicio legătură cu instituția.

Într-un final, totul a ieșit la iveală, iar Lucian Năstasă Kovacs a recunoscut că a făcut tot posibilul ca și soția lui să fie imunizată în această etapă, astfel că i-a solicitat contabilei de la muzeu să o treacă pe listă cu restul angajaților, pentru că are probleme de sănătate. Directorul instituției a avut bun simț și ce-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o.

În cadrul ședinței ordinare a forului administrativ județean, de joi, la interpelarea liderului grupului PSD din consiliul județean Cluj, Alexandru Cordoș, liderul CJ a făcut lămurit subiectul.

„Foarte scurt, am văzut informația în spațiu public, am avut o discuție cu managerul Muzeului de Artă și am cerut simplu, două lucruri: să-mi spună în responsabilitatea cui era acea listă pentru vaccinare și dacă este responsabilitatea dânsului, atunci aștept demisia dânsului. Dacă este responsabilitatea unui angajat care a făcut această programare, atunci aștept din partea domnului director măsuri împotriva acelei persoane subordonată dânsului. Cu alte cuvinte, persoana responsabilă de această chestiune, am cerut să fie trasă la răspundere”, a afirmat Alin Tișe.

Comenteaza