Tişe: În spatele arhitecţilor care cer demolarea Cluj Arena se află oameni politici VIDEO

Tişe: În spatele arhitecţilor care cer demolarea Cluj Arena se află oameni politici VIDEO
Demersul arhitecţilor care au cerut la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) demolarea stadionului Cluj Arena au în spate oameni politici din opoziţie, acuză preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

"Părerea mea e că un astfel de demers îi compromite pe cei care l-au făcut, dar şi pe noi ca şi comunitate. Nu te poţi juca cu astfel de lucruri şi să demolezi construcţii făcute cu banii tuturor, şi mai mult, să mergi la forurile europene cu astfel de propuneri. Arhitecţii nu acţionează de capul lor. Din păcate există oameni politiic care sunt implicaţi şi instrumentează acest lucru", acuză Alin Tişe. Acesta face un apel "la anumiţi membri ai partidelor de opoziţie, mai ales celor care contestă diverse aspecte ale arenei, că nu sunt locuri de parcare sau că sunt materiale de slabă calitate în construcţie", cu referire la "anumiţi membri ai PNL".

 

"Cer organizaţiei locale a PNL să se abţină de la orice demersuri şi să nu se mai ascundă în spatele acestora pentru a compromite o investiţie a Clujului", a spus el. Acesta a menţionat în mai multe rânduri că se referă la "organizaţia locală a PNL", şi nu şi la PSD, al cărui preşedinte pe plan local, Remus Lăpuşan, a contestat la rândul său Cluj Arena. Tişe a refuzat însă să nominalizeze la ce persoane face referire. "Aceasta este declaraţia mea. Spun doar că a fost repetent", a conchis el.

CITETE ŞI: Tupeu de manual: un grup de arhitecţi clujeni vrea demolarea Cluj Arena

Comenteaza