Tişe negociază cu doi investitori. "Discuţiile sunt în prag de finalizare"

Tişe negociază cu doi investitori.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a anunţat la prima întrunire a Comisiei Nokia că este în negocieri avansate cu doi investitori.

Comisia Nokia s-a întrunit joi pentru a analiza contractului cu compania finlandeză. Membrii comisiei au aflat care sunt prevederile contractului şi urmează să îşi formuleze puncte de vedere până săptămâna viitoare, când va avea loc următoarea întâlnire.

"Am discutat şi despre problemele sociale generate de plecare Nokia şi am decis, în condiţiile în care în contract nu se regăseşte această prevedere în sarcina Consiliului Judeţean, să ne implicăm în negocierile derulate între sindicate şi Nokia. În ceea ce priveşte posibilitatea sosirii altor investitori în parcurile noastre industriale pot să vă spun că discuţiile sunt în prag de finalizare cu două societăţi", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Tişe nu a dat numele societăţilor. Vinerea trecută, el a anunţat însă că este pe cale să semneze un acord cu gigantul german Bosch.

 

Comenteaza