Video Tişe, primele declaraţii după ce a fost reales preşedinte CJ Cluj. "Am câştigat 52 de localităţi în total din 64. Gata cu certurile inutile"

Tişe, primele declaraţii după ce a fost reales preşedinte CJ Cluj. "Am câştigat 52 de localităţi în total din 64. Gata cu certurile inutile"
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Alin Tişe a fost reales preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj din partea Partidului Național Liberal (PNL). Alesul judeţului a dat primele declaraţii la ZIUA LIVE. 

"Vreau să le mulţumesc clujenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie şi partidului. Abia acum începe greul, pentru că oamenii au aşteptări şi va trebui să ne apucăm de treabă mai mult decât am făcut-o până acum", a spus Tişe. 

"Este un rezultat istoric pentru organizaţia noastră; pentru prima dată am reuşit să câştigăm toate municipiile din județ şi oraşul Huedin. Am câştigat 52 de localităţi în total din 64. Asta înseamnă că 90% din populaţia judeţului are primari PNL. Este rezultatul muncii organizaţiei judeţene.

Pe lângă cei 52, mai sunt vreo 8 sau 10 primari, care au plecat de la PNL şi au mers într-un alt partid şi au câştigat. Dacă noi am fi fost mult mai inspiraţi la alegerea candidaţilor, am mai fi avut opt primari. Vom avea o coerenţă şi o susţinere reciprocă între noi ca să ducem mai departe proiectele judeţene. Mai puţine vorbă şi mai multe fapte, mai puţină ceartă.

Deja mă gândesc să mă întâlnesc cu contracandidaţii mei pentru a vedea ce proiecte au propus şi le vom putea promova împreună. Timpul luptelor şi a certurilor inutile s-au încheiat. Vom încerca la judeţ să facem o înţelegere transpartinică. Judeţul Cluj va deveni motorul de dezvoltare a României", a punctat Tişe. 

Etichete
Comenteaza