Video Tişe: "Va fi un an record de asfaltări în Cluj, la o calitate îmbunătăţită"

Tişe: "Va fi un an record de asfaltări în Cluj, la o calitate îmbunătăţită"

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a pus accentul pe asfaltări în judeţ, traficul fiind neaglomeart din pricina pandemiei de coronavirus. 

"Eu, în această perioadă, pentru că nu se circulă atât de mult şi nu îi încurcă traficul, am finanţat şi am cerut constructorilor să grăbească ritmul. Până acum am reuşit să terminăm Fundătura – Dăbâca, Iara – Buru, Iara – Surduc, în comuna Corneşti. Se lucrează la Aluniş, Valea Drăganului – Floroiu, la Bonţida – Gădălin, la Recea Cristuri – Ciubanca – limita cu judeţul Sălaj, Buru – până la limita cu judeţul Alba, covorul de uz asfaltic Giula – Borşa. Se lucrează la Palatca – Mociu, Aghireş – limita cu Sălaj şi, de săptămâna viitore, începem alte drumuri, respectiv – Măguri Răcătău – Muntele Măgurii, finalizăm de la Gilău la Mărişel ce a rămas de anul trecut, Săvădisla – Băişoara, de asemenea ce a rămas din 2019, Recea Cristuri – Vultureni, Săcuieu – Vişeag (un drum nou pe care îl abordăm), vom intra pe porţiunile de la Aluniş în măsura în care ritmul de lucru al constructorilor nu a fost prea bun şi, de asmenea legătura în Apahida şi Bonţida, prin drumul judeţean care merge mai departe spre Gădălin, Sic, Palatca – limita cu judeţul BN (pe bani europeni, Drumul Bistriţei).

Timpul ne permite, constructorii îşi dau seama că acum pot să lucreze. Va fi un an record al asfaltărilor. Oamenii constată şi calitatea îmbunătăţită, cu mici excepţii, unde nu plătim şi aşteptăm remedierea pe banii constructorilor. Şi puteţi merge pe teren să vedeţi calitatea crescută a lucrărilor, ceea ce mă bucură"I, a declarat Alin Tişe, la ZIUA LIVE. 

Etichete
Comenteaza