TNL: un director din Primăria Cluj, în spatele licitaţiei pentru parcarea prin SMS VIDEO

TNL: un director din Primăria Cluj, în spatele licitaţiei pentru parcarea prin SMS VIDEO
Un director din Primăria Cluj-Napoca este în spatele licitaţiei pentru sistemul de parcare prin SMS, acuză preşedintele TNL Cluj-Napoca, Ioan Bâldea.

Este vorba de Florin Bugnar, şeful serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor, fost membru în consiliul de administraţie al regiei locale de tranasport din Turda şi fost director executiv la Tracia Trade, firmă care a implementat până acum sistemul de parcare prin SMS în mai multe oraşe. Proba, spune Bâldea, e faptul că Tracia Trade figurează ca firmă recomandată de unul dintre cei doi participanţi la licitaţie, persoana fizică autorizată Radu Recheşan, cel care a fost coleg de muncă cu Bugnar şi cu care se află în relaţii apropiate, cel puţin aceasta spune şeful TNL Cluj-Napoca. Licitaţia pentru plata prin SMS a fost anulată, după ce ambii participanţi - Recheşan şi respectiv firma timişoreană Piconet au fost descalificaţi. Bâldea spune că, de fapt, licitaţia a fost anulată după ce Piconet a cerut un comision mai mic pentru implementarea sistemului, de 0,50 eurocenţi faţă de 0,55 eurocenţi ceruţi de PFA Radu Recheşan.

Licitaţia se referă şi la achiziţia de echipamente, în cuantum de până la 17.000 de euro. "Dar dacă închiriezi sistemul ieşi mult mai ietin, pentru că sunt firme care oferă găzduire pentru cel mult 200 de euro pe lună. Ar fi 12.000 de euro în patru ani, după care oricum trebuie să reiei licitaţia", a spus Bâldea.

Comenteaza