Video Tot mai multe locuri de muncă în Florești. Pivariu: „Lucrurile merg într-o direcție bună”

Tot mai multe locuri de muncă în Florești. Pivariu: „Lucrurile merg într-o direcție bună”

Primarul Floreștiului a spus că a avut multe întâlniri cu mediul de afaceri din comună pentru a le oferi sprijinul în continuarea și chiar dezvoltarea business-urilor.

Potrivit edilului, există discuții cu dezvoltatori de parcuri logistice care ar vrea să investească în cea mai mare comună din țară (VIDEO la finalul articolului).

„Au fost tot mai multe întâlniri cu mediul de afaceri din Florești în ultima perioadă. Intenția noastră a fost de a veni în sprijinul acestora pentru crearea de noi locuri de muncă, care să fie bine plătite pentru cei care locuiesc în Florești. Ultima întâlnire a fost cu o firmă care are peste 100 de angajați. A fost o întâlnire benefică pentru că am văzut și disponibilitatea lor de a-și dezvolta în continuare afacerea, contrar așteptărilor multor analiști.

De asemenea, avem un mare magazin care se va deschide în Florești și care va avea tot peste 100 de angajați. Sunt discuții și cu mai mulți dezvoltatori de parcuri logistice, care vor să ajungă în zona Floreștiului, invers față de unda de trafic pe care o cunoaștem pe toții, respectiv în partea vestică, unde și până acum s-a dezvoltat industria ușoară nepoluantă cu o mulțime de locuri de muncă”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Pirmarul din Florești susține că s-a început contabilizarea acestor locuri de muncă pentru a vedea cum s-a dezvoltat pe acest palier dinamica.

„Eu sunt încrezător că lucrurile merg într-o direcție bună în ceea ce privește mediul de afaceri. Noi îl susținem și venim în sprijinul tuturor, pentru că este foarte important să fie cât mai multe locuri de muncă”, a adăugat Pivariu.

Comenteaza