Trafic închis pe un sector de pe Autostrada A10 Sebeş - Turda timp de 30 de zile

Trafic închis pe un sector de pe Autostrada A10 Sebeş - Turda timp de 30 de zile
| Foto: https://www.sebesinfo.ro/

Traficul va fi închis, începând din dimineaţa de miercuri, 1 februarie, pe un sector de pe sensul de deplasare Sebeş - Turda, pe Autostrada A10. 

Măsura a fost luată pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Pentru remedierea unor deficienţe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca, începând de miercuri, 01.02.2023, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeş – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricţiilor traficul va fi deviat astfel: ieşirea de pe autostradă se va realiza prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza şi revenirea pe autostrada A10, prin utilizarea bretelei de acces 4”, se arată în comunicatul CNAIR.

Compania de drumuri precizează că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanţie.

Comenteaza