Traficul floreştean, dat peste cap de lucrări. Ce rute ocolitoare se pun la dispoziţia şoferilor

Traficul floreştean, dat peste cap de lucrări. Ce rute ocolitoare se pun la dispoziţia şoferilor
Lucrările la cele patru staţii de pompare a apelor fluviale şi menajere dau peste cap traficul rutier oricum infernal din cea mai populată comună din ţară.

Începând de luni, locuitorii Floreştiului vor avea parte de trei zile de coşmar, întrucât circulaţia pe strada Ioan Rus va fi restricţionată din cauza unei lucrări ce se va realiza în dreptul pensiunii Maria, săpăturile urmând să ocupe întreaga lățime a străzii.

"Participanții la trafic care intenționează să acceseze zona Eroilor de pe Cetății 2 sau invers sunt rugați să folosească rute alternative, precum Avram Iancu sau relația Cetății 2 - Cetății 3", au informat reprezentanţii primăriei.

După finalizarea acestei lucrări va mai exista una, tot pe Ioan Rus, spre intersecția cu Cetății 2. Potrivit municipalităţii locale, cele două lucrări nu au fost executate concomitent pentru a nu se bloca total accesul/ ieșirea floreștenilor din câteva zeci de imobile.

Lucrările la stațiile de pompare a apelor menajere și pluviale, respectiv de sistematizare a canalizării menajere pe străzile Urușagului și D. Mocanu au debutat îna sceastă săpămână. Licitat la finele anului trecut, proiectul a fost adjudecat de Boccardo Enterprise, pentru suma de 839.434 lei, finanţarea investiţiei fiind suportată în întregime de bugetul local al comunei Florești.

Comenteaza