Traficul rutier, închis în Florești. Vezi restricțiile de circulație și rutele ocolitoare

Traficul rutier, închis în Florești. Vezi restricțiile de circulație și rutele ocolitoare
Lucrările la cele patru staţii de pompare a apelor pluviale şi menajere dau peste cap traficul rutier din cea mai populată comună din ţară.

Vineri, 5 iunie, între 08:00 și 14:00 vor avea loc lucrări de asfaltare pe anumite segmente de pe străzile Uruşagului şi D. Tăuţan, traficul auto fiind închis. Se va permite totuși accesul în cartierul Terra. 

În intervalul orar menționat traficul rutier va fi dirijat pe ruta alternativă, semnalizată corespunzător: D. Tăuţan - D. Mocanu - Porii - Uruşagului, traseu reabilitat special în acest sens.

În ceea ce priveşte transportul în comun de persoane, acesta va suporta de asemenea modificări. Linia M22 va circula pe traseul deviat DN1/Avram Iancu - D Tăuţan - D. Mocanu - Eroilor - Dn1/Avram Iancu, cu staţie de îmbarcare pe D. Mocanu.

Administraţia publică locală floreşteană îşi cere scuze de neplăcerile provocate şi îi asigură pe locuitorii comunei că lucrările sunt absolut necesare şi în beneficiul lor.

Lucrările la stațiile de pompare a apelor menajere și pluviale, respectiv de sistematizare a canalizării menajere pe străzile Urușagului și D. Mocanu au debutat la începutul lunii martie. Licitat la finele anului trecut, proiectul a fost adjudecat de Boccardo Enterprise, pentru suma de 839.434 lei, finanţarea investiţiei fiind suportată în întregime de bugetul local al comunei Florești.

 

Comenteaza