Trei noi consilieri, în deliberativul județean. Părintele Augustin Criste a intrat în CJ Cluj

Trei noi consilieri, în deliberativul județean. Părintele Augustin Criste a intrat în CJ Cluj
| Foto: Facebook.com/dinucriste72

Trei consilieri județeni au depus, joi, jurămintele și au fost învestiți în noua funcție din cadrul forului administrativ clujean.

La momentul constituirii Consiliului Județean Cluj, din urmă cu o lună, nu au fost validate trei mandate de consilier județean, unul de la PNL și două de la PMP.

„Prin decizia ulterioară a instanței s-a validat mandatul de consilier județean declarat ales, în urma alegerilor pentru CJ Cluj din data de 27 septembrie 2020 pentru Augustin Criste din partea PMP”, a precizat președintele CJ Cluj Alin Tișe.

Criste a fost candidatul PMP pentru fotoliul de primar al comunei Florești la alegerile locale din septembrie. Tot din partea Partidului Mișcarea Populară, care a intrat pentru prima dată în Consiliul Județean (CJ), și-a mai preluat mandatul de consilier județean Sorin-Vasile Pintea.

De asemenea, din partea PNL, ca supleant în locul președintelui reales al deliberativului județean Alin Tișe, a intrat în CJ Cluj și Traian Abrudan.

Din acest moment, forul administrativ județean clujean este format din 37 de persoane.

Componența Consilului Județean Cluj:

PNL – 19 mandate: Marius-Dorel Mînzat, Ioan Cristian Haiduc, Călin-Marin Tuluc, Hadrian-Virgil Arion, Marinela Marc, Lucian Cordiș, Iuliu Sămărtean, Gheorghe Constantin Călătan, Maria Forna, Angela-Felicia Marchiș, Anca-Cristina Hodorogea, Cristian Ciuta, Dumitru Drăghici, Violeta Mureșan, Alin Popovici, Mohammad-Bashar Molhem, Ionuț Rusu, Gheorghe-Marius Bălaj, Traian Abrudan.

PSD – 5 mandate: Alexandru Cordoș, Valentin Cuibus, Laura Elena Chiorean, Vasile Sălătioan, Horia Chirteș.

UDMR - 5 mandate: Istvan Vakar, Francisc Balla, Geza Antal, Eva Reș, Zoltan-Laszlo Lorinczi.

USR-PLUS – 5 mandate: Ovidiu Nistor, Adela Dehenes, Elena Muscă, Ionuț Florea, Radu Molnar.

PMP – 2 mandate: Augustin Criste, Sorin-Vasile Pintea.

Comenteaza