Trotuarele din Cluj-Napoca, umplute de nămeţi murdari şi gheaţă VIDEO

Trotuarele din Cluj-Napoca, umplute de nămeţi murdari şi gheaţă VIDEO
Iarna continuă să le dea dureri de cap şoferilor, dar şi pietonilor. După ninsorile de la începutul săptămânii, străzile şi trotuarele din Cluj s-au umplut cu grămezi de zăpadă şi gheaţă rămase în urma deszăpezirii, care îngreunează traficul sau blochează parcările. Primăria susţine că firmele de salubritate îşi fac treaba, dar mulţi clujeni se declară nemulţumiţi.

Chiar dacă arterele principale ale oraşului au fost curăţate, pe străzile secundare grămezile de zăpadă par să ocupe parcările în locul autovehiculelor. Oficialităţile spun că acţiunea de curăţare este în curs de desfăşurare, doar că utilajele nu pot să ajungă simultan pe toate străzile.

"Lucrătorii celor două companii de salubritate din Cluj-Napoca adună aceste mormane de zăpadă aşa cum le-aţi văzut prin centru urmând ca alţi lucrători să adune această zăpadă şi să o transporte în cele trei locuri autorizate de depozitare a zăpezii pe timp de iarnă", spune reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca, Andrada Rarău.

Clujenii nu sunt însă de aceeaşi părere. Ei se plâng că firmele de salubritate nu îşi fac datoria. Vezi ce spun câţiva dintre şoferi, în materialul video.

Printre zonele cu cele mai mari probleme se regăsesc străzile Decebal şi Craiova din apropierea Gării sau Heltai Gaspar şi Madach Imre, din cartierul Gheorgheni.

Comenteaza