Foto Turda și-a făcut film de prezentare pentru străini

Turda și-a făcut film de prezentare pentru străini

Primarul Cristian Matei a inserat videoclipul de prezentare a municipiului, realizat în limba engleză de G Square Film. Zona este prezentată într-o modalitate idilică, fapt care a atras și multe critici din partea internauților.

“Turda, poarta spre inima Transilvaniei! Punctul de întâlnire a unei istorii milenare, a peisajelor naturale unice în lume, a minunii din subteran și a prezentului multicultural și tehnologizat”, a prezentat acest videoclip primarul Cristian Matei.

În filmul de prezentare se regăsesc principalele puncte de atracție turistică, atât din Turda, cât și din zonele limitrofe. Printre acestea se numără Salina Turda, Cheile Turzii, Valea Arieșului, hotelul Potaissa, alături de cadre din dronă de la întretăierea Autostrăzilor 3 și 10, parcul industrial sau fabricile din zonă. Modul de prezentare a zonei a atras și multe critici pe rețeaua de socializare Facebook.

“Realitatea când o arătați?”, “Turda - haznaua de lângă Cluj”, “Mă, nu mai puneți titluri de astea că mai tare ne facem de rușine”, “Cum vă mai place să vă mințiți singuri și publicul”, “Nici o imagine din Micro, nici o imagine de pe Armata Roșie, nicio imagine cu Poștarâtul ăla unde trebuie sa circuli în viteza 1 cu ambreiajul semicălcat, că nu vrea nimeni sa o asfalteze, nicio imagine cu gunoaiele de pe mal și din centru cu ciorchine de cetățeni turdeni agățați de ele”.

Comenteaza