Foto Turdenii, revoltați pe primarul Matei:„V-am votat și acum ce? Vă bateți joc de noi?”

Turdenii, revoltați pe primarul Matei:„V-am votat și acum ce? Vă bateți joc de noi?”

Un bărbat din Turda susține că a făcut mai multe sesizări la primăria municipiului despre situația a câtorva străzi care au rămas cu probleme după lucrările de canalizare.

Într-o postare pe rețelele de socializare, turdeanul acuză firmele care au efecutat lucrările pe acele străzi, că le-au lăsat imposibil de traversat.

„Către Primăria Turda, în atenția d-lui primar, am mai făcut sesizări de mai mult timp referitor la ceea ce se întâmplă pe strada P.Cerna, str. Ana Ipătescu și str. Cheii, chiar nu mai există o doză de bun simț în faptul de a trata pe cetățenii care locuiesc pe aceste străzi cu respectul cuvenit?

D-le primar v-am votat și acum ce??? Vă bateți joc de noi? Am crezut că sunteți un om care vrea să facă ceva pentru comunitate! Ați dat girul unor firme care reabilitează canalizările și conductele de apă, lucrând mizerabil, fără să reabiliteze zonele în care au facut interventii, lăsând străzile D.Zamfirescu, A. Ipatescu, P. Cerna imposibil de traversat.

Sincer ce aveți de gând? Chiar nu există o modalitate ca aceste firme care au utilaje în dotare să reabiliteze zonele in care au lucrat?”, a scris bărbatul pe Facebook.

Turdeni, revoltați pe primarul Matei:„V-am votat și acum ce? Vă bateți joc de noi?”

Postarea a fost distribuită și de către reprezentanții Partidul Mișcarea Populară Turda, care susțin că primarului municpiului Turda nu-i mai pasă de cei care l-au votat.

„Turdenii nu mai rezistă și își dau seama că au fost păcăliți la alegerile locale! În timp ce alianța PNL-UDMR e preocupată să-și planteze oamenii în Consilii de Administrație bine plătite din banul public, turdenii de rând suferă de pe urma alegerii pe care au făcut-o în septembrie 2020.

Aceste lucruri se întâmplă pentru că nimeni nu le atrage atenția firmelor de casă, care dau dreptul să nu fie deranjate! Știm cu toții asta! Deja e prea evident! Primarul Matei tace și nu zice nimic! Nu-i mai pasă de turdenii care l-au votat și își bate joc de ei!”, au transmis aceștia.

Comenteaza