Uioreanu i-a premiat pe foştii preşedinţi ai Consiliului Judeţean. Ce spun Rus şi Nicoară şi cine e cel mai în vârstă VIDEO

Uioreanu i-a premiat pe foştii preşedinţi ai Consiliului Judeţean. Ce spun Rus şi Nicoară şi cine e cel mai în vârstă VIDEO
Preşedinţii Consilului Judeţean Cluj din perioada 1992-2012 au primit titlul de cetăţean de onoare ai judeţului. Patru dintre ei au primit distinciţia astăzi, în cadru festiv, la sediul instituţiei.

Evenimentul i-a reunit la aceeaşi masă pe Victor-Romulus Constantinescu, Graţian Şerban, Ioan Rus şi Marius Nicoară. Dintre foştii şefi ai Consiliului Judeţean Cluj din perioada 1992-2012, de la ceremonie a lipsit doar Alin Tişe. "În judeţul Cluj a existat în cadrul Consiliului Judeţean o continuitate a proiectelor, a tot ce înseamnă realizarea unor importante lucrări de infrastructură în beneficiul cetăţenilor, indiferent de culoarea politică pe care au avut-o liderii Consiliului", spune fostul preşedinte al CJ Cluj Marius Nicoară, acum senator PNL.

Ioan Rus a declarat că există oameni importanţi din judeţ care merită titlul mai mult decât politicienii. "Iniţiativa e una pozitivă", spune Rus, "dar prestigiul judeţului Cluj nu l-au construit doar cei care au lucrat în administraţie pe diverse funcţii, sau cei cu funcţii politice; în Cluj există extrem de mulţi oameni de la nivel pe diverse functii sau cei cu diverse functii politice. in cluj exista extrem de multi oameni - de la nivel ştiinţitific, academic, cultural şi aşa mai departe".

Cel mai în vârstă preşedinte premiat astăzi a fost Victor-Romulus Constantinescu (foto), acum în vârstă de 81 de ani, care a condus Consiliul Judeţean Cluj între anii 1992 şi 2000.


Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

 

Comenteaza