Uită de coada la ghişeu! Care sunt cele 92 de cereri ce pot fi depuse online la Primăria Cluj

Uită de coada la ghişeu! Care sunt cele 92 de cereri ce pot fi depuse online la Primăria Cluj
| Foto: Arhiva

Pentru anumite tipuri de cereri, clujenii pot să aleagă varianta de depunere online a solicitării, fără a se mai deplasa la unul dintre sediile primăriei.

Pe site-ul primăriei, la adresa https://primariaclujnapoca.ro/servicii-online/depune-cereri/, pot fi găsite formularele pentru depunerea online a cererilor. Între acestea se numără cererile pentru eliberarea unui abonament de parcare pe stradă – persoane fizice, pentru scăderea din evidenţă a amenzii achitate în 48 de ore în altă localitate, pentru un loc de vânzare în piaţă, pentru autorizaţie de transport prima autorizare legea 265/2007, pentru eliberarea situaţiei debite-plăţi – persoane juridice, pentru eliberarea unui abonament de parcare în parking – persoane juridice, situatii solduri pentru asociaţii, pentru servicii de îngrijire la domiciliu – persoane vârstnice, pentru eliberare copii documente din arhivă, pentru eliberarea certificatului de intravilan/extravilan, pentru doborâre (tăiere) de arbori.

Amintim că, funcţionarul public virtual Antonia a început "munca" la Primăria Cluj-Napoca şi este, în mare partea, cel care îi scăpă pe clujeni de birocraţia din administraţia locală. Robotul, bazat pe inteligenţa artificială, dirijează cererile online ale cetăţenilor şi îi ajută pe aceştia 24 de ore din 24 în rezolvarea problemelor cu municipalitatea. Mai multe detalii AICI!

Comenteaza