Strada Soporului din Cluj, bătaie de joc pentru plătitorii de impozite. “Uitaţi domnu’ Boc, câte gropi!” REACȚIA PRIMARULUI

Strada Soporului din Cluj, bătaie de joc pentru plătitorii de impozite. “Uitaţi domnu’ Boc, câte gropi!” REACȚIA PRIMARULUI

Locuitorii din Sopor sunt revoltaţi pe autorităţile locale datorită lipsei de implicare în repararea drumului care arată ca după bombardamente. “Uitaţi dom’ primar ce drum avem în Soporului! Groapă lângă groapă”, spune un clujean disperat.  

UPDATE
Emil Boc a reacționat în urma articolului publicat de ZIUA de CLUJ

“Au dreptate locuitorii din Sopor, în data de 15 decembrie erau programate lucrări de întreţinere, dar, din anumite motive administrative, nu s-au putut efectua. În data de 21 vom trimite utiliaje pentru întreţinerea drumului şi a străzilor adiacente. Strada Sopor este prinsă în proiectul cu dezvoltarea centurii metropolitane. Până atunci, constant vor fi efectuate lucrări de întreţinere”, a declarat primarul Emil Boc.

------------

Un clujean ajuns la limitele disperării ne-a transmis la redacţie pe numărul de WhatsApp o filmare cu felul în care se circulă în Sopor. Dacă ne gândim la modernizările din Oraşul Comoară care avansează în centru nevoie mare, iar apoi avem de ajuns acasă ori cu alte treburi prin Sopor ne putem întreba dacă suntem în acelaşi oraş sau am ajuns în altă lume şi într-o cu totul altă epocă. 

Pe filmarea clujeanului se poate observa cum omul circulă pe banda sensului opus ca să poată ocoli mulţimea de gropi de pe sensul de mers. Însă apoi se poate observa cum gropile, răsar ca ciupercile după ploaie şi pe sensul opus, iar omul trage de volan în stânga şi în dreapta, săltând din groapă în groapă deoarece nu mai are cum să le ocolească pe toate.

Drumul arată ca după război, deşi în Cluj-Napoca nu au mai fost de mult timp bombardamente. „Nici nu mai ştii pe unde să ocoleşti”, spune omul cu disperare. "Uitaţi domnu’ Boc, câte gropi în tăt Soporu’! Şi Soporu Nou, şi Soporu Vechi, plin de gropi! Când se va repara? Când veţi lua măsuri? Vă rugăm frumos. Nu se mai poate aşa, ne distrugem maşinile", spune clujeanul. 

„Cât mai trebuie să facem sesizări ca să se repare acest drum? Uitaţi, nu mai ai pe unde să ocoleşti, atâta amar de gropi! Groapă lângă groapă. Ne stricăm maşinile în gropile acestea, domnule primar. Vă rugăm să luaţi măsuri. Suntem plătitori de impozite. Şi noi avem drepturi să avem un drum ca lumea în Sopor. Aici o porţiune îi bună, restu’, vai de capu’ nost’. Vă rugăm să luaţi măsuri, nu mai putem! Trebuie să scoatem televiziunea ca să se ia măsuri? Asta e bătaie de joc, bine că plătim impozite”, adaugă omul dezamăgit, săltând peste gropi.

Comenteaza