Şulea: "Vremea fermei de pui în Florești a apus. Firma este în insolvenţă"

Şulea: "Vremea fermei de pui în Florești a apus. Firma este în insolvenţă"

Curtea de Apel a respins cererea de suspendare a autorizației de mediu pe care a înaintat-o primarul Horia Șulea pentru ferma de pui din Florești. Edilul spune încă că "firma este în insolvență şi că vremea fermei de pui în Florești a apus".

"Legat de ferma de pui, întrucât citesc multe bazaconii. Tribunalul Cluj a decis suspendarea autorizației de mediu. În recurs, zilele trecute, Curtea de Apel a decis să caseze decizia Tribunalului Cluj. Astfel, ferma de pui are acum autorizație de mediu. Asta însă nu înseamnă că și funcționează.

Ferma nu a mai fost populată cu pui de mai bine de patru luni. Administratorul fermei, firma, este în insolvență, cu plan de reorganizare, ferma administrată fiind de un administrator judiciar. Deși, pentru moment, ferma are autorizație, vremea fermei de pui în Florești a apus.

Așa cum am mai promis, în Florești, în zona rezidențială, s-a terminat cu ferma de pui. Astfel, în urma discuţiilor cu cei implicaţi, vă garantez că aceasta nu îşi va relua activitatea. În zonă, așa cum e normal, ferma va face loc unui proiect imobiliar", a declarat Horia Şulea, primarul din Floreşti. 

Amintim că floreştenii care locuiesc în zona fermei de pui s-au opus vehement acordării unei noi autorizaţii integrate de mediu, pentru societatea care operează această fermă, plângându-se de mirosul insuportabil. Primăria Floreşti şi Consiliul Judeţean Cluj au cerut de mai multe ori pe parcursul anului să nu fie acordată o nouă autorizaţie în acest caz.

Comenteaza