Ultima zi în care se poate plăti prelungirea abonamentelor de parcare

Ultima zi în care se poate plăti prelungirea abonamentelor de parcare

Este ultima zi în care se poate plăti prelungirea abonamentelor de parcare la Cluj-Napoca.

Prelungirea abonamentelor pentru locurile de parcare aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca se face anual pana la data de 31 martie atât online (accesând https://e-primariaclujnapoca.ro/parcari_v2/), cât și la ghișeele Serviciului Parcări de pe str. Moților nr. 7 și la sediile primăriei din cartierele municipiului.

Persoanele care aleg sa realizeze prelungirea și plata contractului pe platforma online nu mai trebuie sa prezinte alte acte, titularul se va loga în contul deschis la Direcția Taxe si Impozite in cazul existentei acestuia, iar în cazul în care nu deține un astfel de cont va solicita Direcției Impozite și Taxe crearea unui astfel de cont ( https://www.e-primariaclujnapoca.ro/.../index_jason_v2...)


După introducerea datelor de logare și a completării câmpurilor se bifează căsuța cu declarația pe proprie răspundere, se alege abonamentul și se efectuează plata. In caz de neconcordante vor fi atasate documentele solicitate in campurile corespunzatoare. După efectuarea plății se va primi un e-mail de confirmare, factura și abonamentul.

Pentru persoanele care optează pentru prelungirea abonamentului la ghișeu documentele vor fi prezentate în original:

1. Persoane fizice:
Carte de identitate/ buletinul abonatului cu domiciliul stabil sau reședința în apropierea parcajului
Certificat de înmatriculare autoturism proprietate, cu inspecția tehnica periodica în valabilitate
Contract de parcare eliberat anul anterior.
În cazul în care mașina este bun comun al soților se va prezenta certificatul de căsătorie. În cazul persoanelor cu dizabilități se va prezenta documentul justificativ emis în acest sens.

2. Persoane juridice:
Certificat înregistrare sau certificat constatator al abonatului din care sa rezulte ca are sediul social sau punctul de lucru în apropierea parcajului
Certificat înmatriculare autoturism în proprietate, cu inspecția tehnica periodica în valabilitate
Contract de parcare eliberat anul anterior

Se accepta la prelungirea contractelor copii legalizate ale acestor documente.

Etichete
Comenteaza