Un LIDL și mai mare în Bună Ziua. Va avea loc de joacă pe acoperiș

Un LIDL și mai mare în Bună Ziua. Va avea loc de joacă pe acoperiș

Noul magazin va fi ridicat pe locul celui existent. Primarul Emil Boc a cerut un loc de joacă și de practicare a sportului pe acoperișul noului magazin.

Lidl România va demola actualul magazin din cartierul Bună Ziua și va edifica în locul său un supermarket de mari dimensiuni, cu parter și etaj. Parcela are peste 7600 de metri pătrați, după ce beneficiarul a mai cumpărat peste 100 de metri pătrați de teren pe langa cel pe care îl avea lângă Grand Hotel Italia.

De asemenea, se vor reamenaja accesele existente din str Buna Ziua si Aleea Gogu Constantinescu, fără modificarea poziției acestora, amenajarea de alei carosabile și pietonale, post trafo, amplasare elemente publicitare (unipol, totem, panouri publicitare), racorduri și branșamente la rețelele existente pe strada Bună Ziua.

Specialiștii din comisia de urbanism a municipiului au mai cerut ca între viitorul Lidl și viitorul mall Green Square, care urmează să se edifice pe parcela alăturată, să se realizeze o conexiune pietonală. Nu in ultimul rand, viceprimarul Dan Tarcea a cerut sa fie plantati arbori in parcare.

In final, proiectul a primit aviz favorabil din partea comisiei de urbanism.

Un LIDL și mai mare în Bună Ziua. Va avea loc de joacă pe acoperiș

Comenteaza