Un nou consilier în forul administrativ județean. I-a luat locul unui deputat de Cluj

Un nou consilier în forul administrativ județean. I-a luat locul unui deputat de Cluj
| Foto: Diana Cîmpean

Mihai Iepure, din partea alianței USR-PLUS este cel mai nou consilier al forului administrativ județean Cluj.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

De profesie medic chirurg, acesta și-a preluat, joi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj, mandatul și a depus jurământul în calitate de consilier județean, luându-i locul deputatului alianței USR-PLUS, Radu Molnar.

În urmă cu trei săptămâni, Mihai Iepure a anunțat pe rețelele de socializare că s-a vaccinat împotriva COVID-19 și că a făcut-o din respect pentru știința medicală și pentru ce a învățat în anii de facultate.

„Sunt Dr. Mihai Iepure - Medic specialist de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și curând îmi voi prelua mandatul de Consilier Județean în Consiliul Judetean Cluj.

Astăzi m-am vaccinat! Am făcut-o pentru că respect știința medicală și ce am învățat în anii de facultate. Cred în medicina bazată pe dovezi, iar aceasta ne arată că vaccinurile, în general, și cel împotriva SARS-CoV-2, în particular, sunt produse SIGURE și EFICIENTE.

Tot cunoștințele medicale ne arată că cel mai sigur mod de a stăpâni o pandemie este prin vaccinare, așa că vă îndemn să vă informați din surse oficiale și sigure, iar ulterior să faceți acest gest cu încredere (la momentul în care etapa de vaccinare vă va permite): pentru voi, pentru cei apropiați și pentru societatea în care trăim și pe care vrem să o dezvoltăm.

Nu în ultimul rând, m-am vaccinat pentru că respect efortul tuturor colegilor mei, medici, asistenți medicali, infirmieri și personal medical auxiliar, care de aproape un an fac zilnic sacrificii, muncind până la epuizare pentru a menține sistemul medical funcțional”, se arată pe pagina de Facebook a noului consilier județean.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza