Foto Undă VERDE! Noi case într-o zonă tot mai căutată, lângă Cluj-Napoca

Urbaniștii județului Cluj au dat, marți, aviz favorabil construirii a cinci locuințe în satul Feleacu, comuna cu același nume.

Proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

A fost vorba de o revenire, proiectantul precizând că s-au adus modificări la drumul de acces și la zona de parcare. Suprafața totală a terenului este de 4.590 mp, iar beneficiarii investiției sunt Manases Attila și asociații. 

Potrivit documentației, se doreștea partajarea terenul în 5 parcele cu suprafețe de 700 de metri pătrați fiecare, o suprafață de 1.092 de metri pătrați destinată circulațiilor și una de 476 mp pentru spații verzi.

Zona din care face parte amplasamentul este alcatuită din terenuri libere de construcții și terenuri ocupate de locuințe unifamiliale cu regim de înălțime P, D+P+M, P+E.

Realizarea investiției propuse va contribui la sistematizarea zonei, definitivarea ei, organizarea și conturarea unui regulament clar prin retrageri și aliniamente uniforme, încurajând legături cu vecinătățile, precum și dezvoltările ulterioare”, se arată în memoriul tehnic justificativ.

Arhitectul șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, a propus ca proiectul din Feleacu să primească aviz favorabil.

Comenteaza