Foto Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face parc logistic pe 8 hectare

Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face parc logistic pe 8 hectare
| Foto: Randări: Morărescu Design Studio
Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face un parc logistic pe 8 hectare
Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face un parc logistic pe 8 hectare
Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face un parc logistic pe 8 hectare
Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face parc logistic pe 8 hectare

Urbaniștii clujeni au oferit un aviz favorabil pentru proiectul care prevede construirea unui parc logistic de către Oncos Transilvania în Huedin.

Proiectul a fost prezentat în ședința de vineri, 28 februarie 2025, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Terenul se află în extravilanul localității, iar beneficiarul investiției dorește introducerea sa în intravilan și edificarea acestui parc logistic. Nu mai puțin de  82.640 de metri pătrați reprezintă terenul pe care urmează să fie realizat parcul logistic. Accesul pe amplasament se realizează de pe drumul european E60 situat la nord față de amplasament.

Conform documentației, se propune ca 60% din suprafața totală a terenului de 8,26 hectare să fie ocupată de hale/construcții, iar restul de alei interioare și spații verzi (cel puțin 20% din suprafața totală a parcelei).

Undă VERDE! Un producător de carne din Cluj își face parc logistic pe 8 hectare

Alin Tișe, liderul forului administrativ județean clujean, care conduce și ședințele de urbanism, a propus un aviz favorabil, dar care este condiționat de prezentarea unei planșe modificatoare prin care se elimină cele mai mici 3 hale.

Tot producătorul și distribuitorul de carne de pui și produse din panificație din județul Cluj, Oncos Transilvania, a mai avut un proiect pe ordinea de zi a ședinței de urbanism a județului de vineri, dar care a fost respins pentru moment.

Comenteaza