Video Unde merg deşeurile clujenilor. Ce înseamnă noul CMID

Unde merg deşeurile clujenilor. Ce înseamnă noul CMID

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Cluj arată care este traseul deşeurilor de la ușa clujenilor, până la locul de depozitare, dar şi ce înseamnă noul Centru de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), protecția mediului fiind esențială pentru dezvoltarea județului.

Reamintim că investiția CMID are o valoare de 70 de milioane de euro, fiind realizată de CJ Cluj și cofinanțată din fonduri europene. Centrul realizat la Cluj este cel mai mare de acest tip din România, având o capacitate de depozitare de 1,5 milioane mc de deșeuri. Obiectivul va asigura depozitarea, în condiții ecologice, a deșeurilor menajere de pe teritoriul întregului județ. 

Reamintim că investiția „Centrul pentru Managementul Integrat al Deșeurilor” are o valoare de aproximativ 70 de milioane de euro, fiind realizată de Consiliul Județean și cofinanțată din fonduri europene. Centrul realizat la Cluj este cel mai mare de acest tip din România, având o capacitate de depozitare de peste 1,5 milioane de metri cubi de deșeuri.Obiectivul va asigura depozitarea, în condiții ecologice, a deșeurilor menajere de pe teritoriul întregului județ. 

Comenteaza