Unde se mai demolează garaje de cartier în Cluj-Napoca

Unde se mai demolează garaje de cartier în Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a declarat că procesul de dărâmare al garajelor din Cluj Napoca continuă. Edilul a declarat că a trimis somații în cartierele Grigorescu, Mănăștur și Între Lacuri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Am trimis somații și în Grigorescu și în Mănăștur și în Între Lacuri în etapă a două. Mergeți pe teren Între Lacuri și vedeți cum arată un cartier cu garajele care au fost restructurate prin dărâmare. Se fac prima dată parcări, platformele sunt relativ mici în 90% dintre cazuri. Sunt câteva situații în care se permite construcția de parking-uri, dar în rest este vorba de a desființa aceste garaje care nu mai corespund vremurilor în care trăim.

Pe de o parte avem nevoie de mai multe locuri de parcare și se creează mai multe locuri de parcare, pe de altă parte avem nevoie de spații verzi, avem nevoie de un spațiu în care să te simți bine atunci când ajungi acasă.Avem deja câteva platforme restructurate, modernizate care pot constitui un exemplu, cel mai recent este cel din Lacuri sau cel din Gheorgheni”, a declarat Emil Boc la un post de radio local. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza